maanantai 20. toukokuuta 2013

Back to Black

Olen päässyt mukaaan Inspiration bloggaajana Indiedaysin ASUS katumuotikuvakilpailussa. Kilpailu on musta tosi makee, pääsen näkemään itse ihailemien bloggaajien asuja(jotka on btw upeita) vaikka en voittaisikaan niin musta on tosi siistiä päästä tälläseen kampanjaan mukaan! Katumuoti on nimittäin juuri se mikä tuo mun asuihin insipraatiota.
Insipiroidun useasti vaikkapa Helsingissä kävellessä kun joku tyylikkään näköinen mimmi tai poika kävelee vastaan, sieltä nappailen eri asukokonaisuuksia ja ideoita miten itse voisin jotain vaatteita tai asusteita yhdistellä. Tämä mun asu on saanut hieman apua mun rakkaalta ystävältä Emilia(Emmi) Karhapää joka nämä kuvat myös otti minusta. Mun mielestä tää asu on tosi siisti ja ennen tätä oon tosi kauan miettiny miten voisin yhdistää nuo housut. Housut ostin joskus vuosia sitten Annabellasta ja en ole oikeastaan sen jälkeen niitä osannut käyttää. Emmi ehdotti lyhyttä paitaa ja pitkää puvun takkia ja yhdistelmä toimi todella hyvin!

8
9
2
5
12
4
6
3
1
housut Annabella, paita H&M, käsikorut H&M, kaulakoru Forever21, pitkä roikkuva kaulakoru (lahja), korvakorut Bijou Brigitte, sormuskäsikoru GT, pitkä puvun takki/bleiseri Caramelo (äitin), kengät Dinsko

Näin kerrotaan kilpailusta ASUS Finland facebook sivulla eli;
Indiedays- ja Inspiration-bloggaajat mittelevät toukokuun aikana siitä, kenen tyyli on säväyttävin. Alkukilpailu kestää kolme viikkoa. Saitti päivittyy joka maanantai uusilla kuvilla, jotka kilpailevat paremmuudesta keskenään. Kunkin viikon voittaja varmistaa pääsynsä loppukilpailuun ja Indiedaysin ja ASUSin järjestämiin muotikuvauksiin yleisöäänin. Lisäksi ASUSin ja Indiedaysin raati valitsee kolme tyylikästä bloggaajaa jatkoon. Kesäkuun finaalissa ratkeaa, kuka kuudesta bloggaajasta loistaa muotikuvauksissa kirkkaimmin ja voittaa koko katumuotikampanjan. Osallistu sinäkin mukaan äänestämällä suosikkikuvaasi ja voit voittaa uskomattoman ASUS Transformer Book TX300:n (arvo 1399 euroa)!
Eli lemppari asun äänestäminen ei siis ole ainakaan haitaksi, koska teillä on mahdollisuus osallistua kilpailuun jossa voit voittaa ASUKSEN läppärin!

Joten voitte ÄÄNESTÄÄ minua (tai muita bloggareita) TÄÄLTÄ!! 

with love
Juuli 




41 kommenttia:

  1. WAUTSI mitä kuvia ja mikä asu ja mikä sinä!!!!

    VastaaPoista
  2. Älyttömän upee asu ja kuvat! :-)

    VastaaPoista
  3. Nää kuvat on ihan älyttömän upeita!! Jotenkin ihana värimaailma :)

    VastaaPoista
  4. Itse harrastan myös samaa ja bongailen etenkin Helsingissä liikkuessani inspiroivia asuja. Joskus tulle vain mieleen, että miltäköhän kyylääjältä näytän kun ihailen vastaan tulijoiden tyyliä :D Todella kaunis asu ja kuvat!


    xx

    MI MI MENDINE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha sama fiilis!! :D mut ei se mitään eiks vähän kaikki kuitenkin kattele toisiaan :)

      Poista
  5. Oot niin upeen näkönen! :)

    VastaaPoista
  6. ihania kuvia taas rakas, vetää sanattomaks :)♥

    VastaaPoista
  7. Upeita kuvia jälleen kerran, erityisesti noi kengät ja korut varastivat mun huomion!
    Saat ehdottomasti ääneni. :)

    VastaaPoista
  8. Kuinka vanha oot? :-)

    VastaaPoista
  9. tykkään tosta asusta tosi paljon ja oot muutenki niin kaunis, sulla on mitä täydellisin kroppa ja sun hiukset on ihanat! :)

    VastaaPoista
  10. varmaan upeimmat kuvat mitä susta on ikinä otettu !

    VastaaPoista
  11. sun kannattais hakea malliks jonnekkin!! aivan varmasti joku paikka vielä buukkais sut!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pituuden takia en luultavasti pääsis mihinkään :( mutta kiitos paljon :)

      Poista
  12. Onko sulla instagramia? Jos on, niin millä nimellä oot siellä ja saako sua seurata :)

    VastaaPoista
  13. Kun avaan ton linkin nii siinä lukee vaan ettei sivua löydy :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kännykällä oon huomannu et se ei löydy mutta jos koneellakaan ei onnistu niin sit en tiedä :(

      Poista
  14. Ihana tää asu! Täytyypi käydä äänestämässä :)!

    VastaaPoista
  15. Toi sun ASUS linkkisi jumittaa koneen. Virus?

    VastaaPoista
  16. Mua inhottaa, kun sitä napaa täytyy kokoajan vilkutella. Lähinnä, kun ei vatsassa minkäänlaista muotoa ole... Kauniit kasvot ja ihanat kuteet, mutta maha pilaa kokonaisuuden. Mustat pöksyt saa sen näyttämään "pömpöltä"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavaa ettei tämä asu sun silmää miellytä, enkä voi valitettavasti voi elää ja valita asujani muiden maun mukaan. Itse pidän asusta ja mielestäni tuo että mahaa näkyy todella vähän ei haittaa. Ja mietin mitä muotoja olisit siihen sitten halunnut? Itse pidän vartalostani sellaisena kuin se on :)

      Poista
  17. upee asu! onks tolla 'Annabellalla' nettisivua jonka voisit mahollisesti linkata koska tykkään erityisesti noista housuista! ?:)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.